Ga naar de inhoud

REFERENTIES

Bobby van den Heuvel – Marketing Coördinator Mechdes

“Ik ken Bianca als een gemotiveerde professional die haar vak verstaat. Ze kan schakelen, belangen afwegen en communiceren met alle lagen binnen een organisatie. Zowel in een adviserende als in een uitvoerende rol levert ze kwaliteit. Wanneer Bianca een project oppakt kan je ervan uitgaan dat het in goede handen is.”

Anieke van Wijnen - Business Developer vrijetijdseconomie @ A NXT Level

"Bianca is een hele fijne professional om mee te werken. Ze heeft aandacht voor mensen en haar omgeving. Haar kracht is haar gedrevenheid, positief kritische houding en gestructureerde aanpak. Ze heeft het vermogen om mensen te binden en te boeien. Ze schept orde in de chaos en kijkt vooruit. Door haar oprechte betrokkenheid en ondernemerschap boekt ze resultaten en weet ze duurzame relaties op te bouwen. Samenwerken met Bianca is een cadeautje!"

Geja en Bert Spronk – Eigenaren @ Talentzaam

Geja: “Bianca kwam bij ons binnen als afgestudeerde hbo’er en we hebben tweeëneenhalf jaar heel fijn samengewerkt. Ze is een aanpakker. Enthousiast, ondernemend en altijd vriendelijk. Als Bianca iets oppakt kun je het loslaten, dan gebeurt het gewoon.” Bert: “Bianca is voor iedereen een prettige gesprekspartner en schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus. Ze is leergierig en doorlopend bezig zichzelf te ontwikkelen.” Geja: “Ze heeft een duidelijke visie op haar werk en weet wat ze wil. Een leuke collega en een positief mens. Ze heeft een belangrijke bijdrage geleverd om Talentzaam op de kaart te zetten. Zo heeft zij de implementatie van onze nieuwe naam en website geleid en onze werving & selectie tak opgezet. Bianca blijft bij ons bedrijf altijd welkom om terug te komen!”

Gerard Ramaker – Sales Manager @ AWL

“Als salesmanager ben ik verantwoordelijk voor de afdeling automotive. Bianca en ik hebben een succesvolle LinkedIn werkwijze opgezet en diverse nieuwe collega’s geworven. Daar ben ik heel blij mee! Het is plezierig om met Bianca samen te werken. Ze is gedreven en weet goed wat werkt en wat niet. Als ze de juiste collega gespot heeft gaat ze er echt voor.

Sommige sollicitanten zeggen nog steeds: ‘ik zit hier vanwege Bianca’. Haar persoonlijke benadering en prettige communicatiestijl maken dat mensen zich gezien voelen. Ze is oprecht geïnteresseerd en heeft een professionele uitstraling die vertrouwen geeft. Bianca vindt het belangrijk dat mensen tot hun bestemming komen en doen waar ze goed in zijn. Binnen AWL heeft ze daar onder andere het StrenghtsFinder proces voor geïmplementeerd.”

Wilbert van de Ridder – R&D Engineer @ AWL

“Mijn ‘buddy bij HR’, dat was Bianca. Samen zijn we vanuit AWL betrokken geweest bij Perron 038. Ook hadden we veel contact over studenten en stagiairs binnen R&D. Bianca is een toegankelijke, open, prettige en betrouwbare collega die haar zaken goed op orde heeft. Als ik met haar samenwerk kan ik erop vertrouwen dat het goed zit. Bianca is integer, ze creëert een vertrouwensband en je kunt gerust een persoonlijk gesprek met haar voeren. Ik waardeer haar enthousiasme en haar voelsprieten richting de techniek. Ze snapt wat er nodig is om in technische functies aan de slag te gaan, ze kan de verbinding maken.”

Jeroen Snip – Corporate Tech Recruiter & Recruitment Trainer - Eigenaar @ Jewebco

“Voor AWL heb ik diverse recruitmenttrajecten uitgevoerd en trainingen gegeven. Vanuit die rol werkte ik vanaf eind 2018 veel met Bianca samen. Het recruiten van programmeurs is echt heel uitdagend, maar Bianca krijgt het voor elkaar. Ze gaat er 100% voor, elke keer weer. Bianca is een doorzetter, als ze ergens haar zinnen op zet gebeurt het ook. Gezond verstand, nuchterheid, positieve energie, afspraak is afspraak, het zijn woorden die haar omschrijven. Bovendien is ze een gezellige collega, die overigens nooit haar koffie helemaal opdrinkt. Ze staat open voor andere zienswijzen, stelt de juiste hulpvragen en komt ook proactief met advies. Bianca heeft oog voor het bredere plaatje en belangen die er spelen, zowel bij de kandidaat als bij de organisatie.”

Mark van Vugt – Manager Control Engineering @ AWL Techniek

“Vanaf dag 1 was het prettig samenwerken met Bianca. Ze is een prettige collega die vertrouwen uitstraalt. De PLC-programmeurs en system engineers die ik zoek voor mijn team zijn niet makkelijk te vinden, maar Bianca was toch succesvol en dat is knap. Bianca heeft geen technische achtergrond maar kan wel technisch selecteren. Ze heeft gevoel voor het vak en voelt uitstekend aan of iemand past binnen het bedrijf. Ze weet haar enthousiasme over te brengen en zo mensen ‘binnen te halen’. Sterk vind ik dat ze daarna ook betrokken blijft bij die mensen. Bianca doet wat ze belooft en communiceert heel helder wat ze van anderen verwacht.”

Chris Meijnen – Trainer, Coach en Opleidingsadviseur – Eigenaar @ Orbit

“Als Learning & Development specialist bij AWL heb ik heel plezierig samengewerkt met Bianca. Ze is een gedreven collega, iemand die zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Bianca ontwikkelt zichzelf voortdurend. Ze is volop in het Learning & Development vakgebied gedoken en heeft daarin een deel van mijn taken overgenomen. Ze kan goed organiseren, is sterk in gesprekken met medewerkers maar ook met collega’s, haar ‘interne klanten’. Ze is pragmatisch, kan snel schakelen en doorvragen. Uniek aan Bianca is dat ze zich breed heeft ontwikkelt en naast recruitment veel ervaring en kennis heeft opgedaan. Ze heeft een mooi totaalpakket te bieden.”

Marco van Renswou – R&D Technology Manager @ AWL

“Ik heb Bianca als leren kennen toen ze mij benaderde voor een baan bij AWL. In eerste instantie was ik niet positief, met name vanwege de reisafstand. Maar, Bianca wist haar enthousiasme zo goed over te brengen dat ik toch in gesprek ben gegaan. Gelukkig maar, want nu heb ik een leuke nieuwe baan! Wat me naast haar enthousiasme vooral is bijgebleven is haar deskundigheid. Haar kennis over de verschillende afdelingen en de manier waarop ze het DNA van het bedrijf omschreef. Het ging niet alleen over de baan maar juist over het bedrijf. Ze kon het plaatje uitstekend overbrengen en maakte mij enthousiast. De rest is geschiedenis!”

Hendrikus ter Horst - HR Manager @ AWL

"Als Corporate Recruiter heeft Bianca drie jaar in mijn team gewerkt. Ze vervulde een dubbelrol waarin ze naast recruitment ook Learning & Development oppakte. Bianca weet wat ze wil, is proactief en doelgericht. Een fijne, zelfstandige collega. Samen met de teamleiders werkte ze keihard om profielen in een moeilijke markt succesvol in te vullen. Bianca steekt veel energie in haar werk. Of het nou een vlog is, een kandidaat uit het buitenland of samenwerking met onderwijsinstellingen, ze krijgt het voor elkaar.

Bianca is organisatorisch sterk en een goede projectleider. Met haar doelgerichte werkwijze kan ze organisaties uitstekend projectmatig ondersteunen en op allerlei vlakken waarde toevoegen. Ze heeft bij AWL veel gezien en neemt een grote gereedschapskist mee.”

Call Now Button